Tømrer i Holbæk & Odsherred

Kontakt os

Sørensen Byg ApS
Bygmestervej 2 Øster Højst
6240 Løgumkloster
Telefon: 74 77 50 24
CVR: 31891027
E-mail: sorensen-byg@mail.dk

Aaa

Db

Entreprise og tegnestue

Hos Sørensen Byg varetager vi forskellige opgaver inden for murer- og tømrerentreprisen, og vi beskæftiger os med alt fra arbejdsopgaver på landbrugsjendomme og nybyggeri til diverse opgaver inden for renovering og isolering.

Vi bevarer overblikket
Når vi varetager entreprisen på et projekt, har vi hos Sørensen Byg et godt, fast samarbejde med fagfolk inden for områder, som vi ikke selv er eksperter på. Særligt kan i den forbindelse nævnes Løgumkloster køkken og bad. Samarbejdet har vi for at kunne sikre den bedst mulige udførelse af dit projekt.

Sørensen Byg som totalentreprenør
Som totalentreprenør på dit projekt har vi ansvaret for hele processen – lige fra tidsplanlægning, udarbejdelse af skitser, færdige tegninger og økonomi. Vi udfører alle opgaver som totalentreprenør, både store og små. 

Når vi hos Sørensen Byg varetager totalentreprisen på dit projekt, laver vi på baggrund af dine ønsker skitseforslag til byggeplanen. Som totalentreprenør står vi desuden også for indhentning af byggetilladelse fra kommunen, samt færdigt udbudsmateriale.
Alle tegninger udarbejde fra egen tegnestue

Varetagelse af hovedentreprisen
Hos Sørensen Byg varetager vi også gerne hovedentreprisen på dit projekt. Vælger du at benytte os som hovedentreprenør, står du eller din rådgiver for selv at levere færdige tegninger og beskrivelser af projektet, mens vi hos Sørensen Byg sørger for udførelsen af håndværkerarbejdet.

Skal vi varetage entreprisen for dit projekt?
Ønsker du at vide mere om hvordan vi som entreprenør kan hjælpe dig med dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 77 50 24 for et uforpligtende tilbud.